Američka policija pronašla ostatke tinejdžerice nestale prije više od godinu dana

Američka policija pronašla ostatke tinejdžerice nestale prije više od godinu dana

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

AMERIČKA je policija objavila danas da je riješila više od godinu dana staru misteriju nestanka 14-godišnje djevojčice iz predgrađa San Diega, nakon što su njezini ostaci otkriveni u ruralnom dijelu Kalifornije, prenosi CNN mreža.

Policija San Diega je objavila da je identifikacija potvrdila kako ljudski kostur, koji je u subotu pronađen u području Pala, provincijskom dijelu Kalifornije, pripada 14-godišnjoj Amber DuBois, koja je nestala 13. siječnja prošle godine na putu u školu u Escondidu, predgrađu San Diega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šef policije u Escondidu Jim Maher odbio je dati više informacija novinarima, rekavši kako istraga traje, a u nju su, osim lokalne policije, uključene i policijske snage iz San Diega, ali i federalni istražitelji FBI-ja.

Policija je, vezano uz ovaj slučaj, prošloga tjedna ispitala Johna Alberta Gardnera III, osumnjičenog da je kriv za smrt Chelsea King, također tinejdžerke koja je silovana i ubijena u San Diegu. Ispituje se postoji li povezanost između ova dva slučaja.

Jim Maher je potvrdio kako policija iz Escondida intenzivno surađuje s kolegama iz San Diega, te da razmjenjuju informacije i podatke sa istražiteljima koji rade na rasvjetljavanju ubojstva Chelsea King kako bi se otkrile eventualne poveznice sa slučajem ubojstva Amber DuBois.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara