Američka učiteljica koja je zavela učenika u strahu: Zatvorenice će me rastrgati

Američka učiteljica koja je zavela učenika u strahu: Zatvorenice će me rastrgati
Screenshot: CBS

UČITELJICA iz Arizone optužena da je imala seksualne odnose s učenikom rekla je policiji kako se boji ići u zatvor jer će je druge zatvorenice “rastrgati na dijelove”, piše ladbible.com.

28-godišnjakinja učiteljica Brittany Zamora uhićena je nakon što je majka 13-godišnjeg učenika s kojim je imala neprimjereni odnos otkrila na dječakovom mobitelu poruke. Dječak je policiji rekao da su seksualne odnose imali u učionici i autu te da mu je učiteljica pokazivala svoje golišave fotografije.

Uhićena je na putu u školu Las Brisas Academy Elementary School u Arizoni.

"One će me rastrgati na dijelove

U snimci iz policije koju je objavio KPNX čuje se Zamora kako govori da se boji za vlastitu sigurnost u slučaju da završi u zatvoru. Na snimci kaže: “Ja sam mala. One će me rastrgati na dijelove.”

Na pitanje zašto je to učinila, odgovara: “Postali smo stvarno bliski nakon što sam bila u jako lošem stanju. Jednostavno smo postali bliski.”

Nakon što je uhićena, Zamorin suprug rekao je medijima kako će ostati uz suprugu. Policiji je rekao: “Brittany je odrasla osoba. Ona je najbolja osoba koju sam ikad upoznao.”

Dječaku pisala: "O, Bože, volim te"

U sudnici su pročitane i poruke koje je Zamora izmjenjivala s učenikom.

Zamora je dječaku pisala: “O, Bože, volim te”, “O, Bože, tako si sladak, dijete”, “Voljela bih da si mogao ostati sa mnom nakon.”

A dječak joj je odgovorio: “I ja. Volio bih da se možemo družiti kad god poželimo.”

Nakon jednog od sastanaka Zamora je napisala dječaku: “Znam, dušo! Želim te stalno bez vremenskog ograničenja. Kad bih barem mogla ostaviti posao i seksati se s tobom po cijeli dan.”

Roditelji podignuli tužbu protiv škole

Otac dječaka rekao je kako je djetinjstvo njegovog sina nepovratno izgubljeno te je podignuo tužbu protiv škole od koje traži 2.5 milijuna dolara naknade zbog toga što nisu dovoljno učinili da spriječe neprikladnu vezu.

Prošle godine glasnogovornik policije u Arizoni poručio je roditeljima da moraju znati s kim njihova djeca stupaju u kontakte putem društvenih mreža i mobitela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara