Amerikanac se automobilom zaletio u spavaću sobu te ubio suprugu i novorođenu kćer

Foto: AFP

MLADI američki otac Eduardo Villarreal zaletio se sa svojim automobilom u spavaću sobu svoje tek rođene kćeri i ubio svoju suprugu i bebu. One su umrle prije nego su svjedoci uspjeli raščistili ruševine koje su nastale nakon mladićevog ulaska u sobu.

21-godišnji Villarreal se odlučio na bezumni čin nakon svađe sa suprugom oko skrbništva nad djetetom rođenim prije deset dana. Svađa se dogodila na obiteljskom okupljanju u Los Angelesu, a nakon nje je Villarreal zgrabio dijete i počeo trčati niz ulicu s curicom. Drugi član obitelji ga je uspio sustići i nagovoriti da vrati bebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htio počiniti samoubojstvo, nije namjeravao ozlijediti nikoga drugog

Tada je Villarreal sjeo u automobil i zaletio se u spavaću sobu. "Namjerno se automobilom zaletio u kuću", kazao je policajac Kirk Albanese. Tijekom svađe koja je prethodila tragediji Villarreal je rekao da će ubiti kćer i majku. Nakon dvostrukog ubojstva, bezumni mladić je kazao da se želio ubiti, ali da nije želio nikoga drugog ozlijediti.

Policija će Villarreala optužiti za ubojstvo. Trogodišnja djevojčica, druga kći ubijene, bila je u sobi kada je automobil uletio, no nije ozlijeđena. Ona nije u rodbinskim odnosima s ubojicom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara