Amerikanka nestala prije šest godina, tijelo joj nađeno u zamrzivaču

Amerikanka nestala prije šest godina, tijelo joj nađeno u zamrzivaču
Screenshot: NBC/ Facebook

TIJELO Heather Lacey, 35-godišnje žene s Floride koja je nestala prije šest godina, nađeno je u zamrzivaču u jednom skladištu u Margateu, dijelu Miamija, javlja NBC.

Njeno tijelo još u ožujku pronašla je Lilian Argueta koja je otvorila hladnjak u kojem se tijelo nalazilo.

"Pomislila sam da je vještica. Ili lutka. Mislila sam da to ne može biti čovjek", rekla je Argueta za Sun-Sentinel.

"Počela sam vrištati. Nikada nisam vidjela nešto tako", dodala je.

Argueta vodi jedno odlagalište metala. Hladnjak je na njeno odlagalište stigao nakon smrti Johnatana Escarzage, čovjeka u čijem se apartmanu do veljače nalazio. Na njenom odlagalištu je završio nakon što je njegov stan ispražnjen.

Još se ne zna kakvu je ulogu preminuli Escarzaga odigrao u nestanku Heather Lacey, inače majke dvoje djece. Ona je nestala u jesen 2013. godine. Njen otac Randell Lacey prijavio je nestanak u prosincu 2013. godine. Policajcima je rekao da je živjela na ulici i da je imala bipolarni poremećaj.

Sličan slučaj kao i u Hrvatskoj

Ovaj slučaj prilično podsjeća na slučaj nestale Jasmine Dominić iz sela Palovec na sjeveru Hrvatske, o čemu su pisali brojni svjetski mediji. Ona je, kratko podsjetimo, nestala u ljeto 2000. godine, ali je nestanak prijavljen nakon nekoliko godina. Njeno tijelo pronađeno je u veljači ove godine u škrinji koja je cijelo vrijeme bila u obiteljskoj kući. Za ubojstvo je osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec kojoj je baš jučer produljen istražni zatvor za još mjesec dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara