ANA LOVRIN NOVA PREDSJEDNICA GRADSKOG ODBORA ZADARSKOGA HDZ-A

Nova predsjednica zadarskoga Gradskog odbora HDZa je Ana Lovrin, gradonačelnica Zadra.

Ona je izabrana na današnjoj izbornoj skupštini Gradske organizacije HDZ-a u Zadru. Od 153 nazočna izaslanika za Anu Lovrin glasovalo je 146. Protukandidata za tu dužnost nije bilo.

Na današnjoj izbornoj skupštini izabran je i novi Gradski odbor HDZ-a s 19 članova.

U radu skupštine sudjelovao je i dopredsjednik HDZ-a, ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta. On je rekao kako vjeruje da će Zadar i Zadarska županija ostati uporište HDZ-a kao i na svim dosadašnjim izborima. "Naše jedinstvo, zajedništvo i ljubav prema ovome gradu razlozi su da HDZ neprekidno vlada u Zadru od godine 1990.", rekao je Kalmeta.

"Zadar će uskoro postati ravan najrazvijenijim gradovima Europe po svim standardima. Zato sam ponosan na HDZ, koji upravlja ovim gradom", rekao je, među ostalim, dopredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Govoreći o razvojnim planovima, ministar Kalmeta je istaknuo da će se do kraja iduće godine izgraditi četverotračna prometnica od Luke Gaženice do čvora Zadar 2 na autocesti. Jadrolinija će, dodao je, kupiti novi brod samo za vezu Zadar - Ancona, a gradit će se i nova škola na Bilome brigu. Svega toga ne bi bilo, smatra Kalmeta, da je ostala koalicijska vlast na državnoj razini.

Nazočnima je govorila i novoizabrana predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Ana Lovrin, koja je tom prigodom istaknula da HDZ u Zadru neće odustati od izgradnje kapitalnih objekata.

Poznati član HDZ-a i trenutačni predsjednik Gradskog vijeća Davor Aras rekao je na skupu kako nije dobro da jedna osoba obnaša dvije dužnosti, stranačku i izvršnu vlast, kao što je slučaj s Anom Lovrin.

Dopredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta istaknuo je kako to ne šteti stranci jer takvih slučajeva ima i u drugim hrvatskim gradovima, poput Dubrovnika i Velike Gorice.

(Hina) xima ymć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara