Animirani film "U potrazi za Nemom" najgledaniji u SAD-u za vikend

ANIMIRANI filmovi i dalje su zanimljivi gledateljima što je dokazao najnoviji hit "U potrazi za Nemom", koji se proteklog vikenda ponovno, nakon tjedna pauze, našao na prvom mjestu gledanosti na američkim kinoblagajnama sa zaradom od 29,2 milijuna dolara.

"U potrazi za Nemom" prije dva tjedna bio je najgledaniji u SAD-u s otvaranjem vrijednim 70,6 milijuna dolara. Prošlog je tjedna pao na drugo mjesto sa zaradom od 45,8 milijuna dolara.

Prošlotjedni broj jedan "Prebrzi prežestoki" pao je na drugo mjesto zaradivši 19,1 milijun dolara, dok je najnoviji hit Jima Carreyja "Svemogući Bruce" treći sa 14,2 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dva nova policijska filma "Rugrats Go Wild" i film "Hollywood Homicide" s Harrisonom Fordom i Joshom Hartnettom našli su se na četvrtom i na petom mjestu s 12,5 milijuna i 11,7 milijuna dolara zarade.

Prvi tjedan prikazivanja nastavka filma "Glup i gluplji" - "Dumb and Dumberer - When Harry met Lloyd", obilježen je zaradom od 11,1 milijuna dolara.

Predstojeći tjedni bit će puno burniji za američke kinoblagajne kada se počinje prikazivati adaptacija stripa "Hulk", zatim nastavci "Charliejevih anđela", "Terminatora" i "Plavuše s Harvarda" - "Terminator 3-Rise of the Machines" i "Legally Blonde 2: Red, White andBlonde".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara