Antičević Marinović: odlazim zadovoljna učinjenim u ministarstvu pravosuđa

MINISTRICA pravosuđa, uprave i lokalne samouprave Ingrid Antičević Marinović rekla je danas na Božičnom, a ujedno i njenom oproštajnom domjenku u Ministarstvu da odlazi zadovoljna učinjenim na toj dužnosti.

Ministrica pravosuđa koja je na čelu ministarstva bila tijekom protekle dvije godine, odnosno pola mandata koalicijske Vlade premijera Ivice Račana, rekla je da odlazi zadovoljna učinjenim, dodavši kako je ostalo još puno započetih poslova u reformi pravosuđa koje treba završiti.

Predsjednik Vrhovnog suda Ivica Crnić rekao je da je suradnja između izvršne i sudbene vlasti, odnosno Ministarstva pravosuđa i Vrhovnog suda bila vrlo korektna i da bi želio da se na isti način i nastavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Svatko je radio svoj posao i nije bilo miješanja izvršne u sudbenu vlast, međusobno smo se i kritizirali, no najvažnije je da smo o problemima razgovarali uz obostrano uvažavanje", rekao je Crnić.

Njegovo mišljenje dijele i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić i predsjednik Hrvatske javnobilježničke komore Ante Ilić koji su se zaposlenima u Ministarstvu, te brojnim gostima iz sudbene vlasti i medija pridružili na domjenku.

(Hina) ggrb so

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara