Anti-LGBT političar iz SAD-a dao otkaz: Uhvaćen u seksu s muškarcem u svom uredu

Anti-LGBT političar iz SAD-a dao otkaz: Uhvaćen u seksu s muškarcem u svom uredu
Screenshot: YouTube
 
ANTI-LGBT političar iz Ohija Wes Goodman podnio je ostavku nakon što je u svom uredu uhvaćen u spolnom odnosu s muškarcem.
 
Goodman je bio republikanski zastupnik koji se predstavljao kao "borac za kršćanske i obiteljske vrijednosti". Njegova supruga je pomoćnica direktora godišnjeg skupa protiv abortusa poznatog kao "Marš za život".
 
Columbus Dispatch je objavio da je u utorak popodne uhvaćen u spolnom odnosu s muškarcem. Uslijedio je sastanak sa šefom zastupničkog doma u Ohiju Mikeom Dittoeom, nakon čega je podnio ostavku.
 
"Prirodan brak je samo između muškarca i žene"
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Goodman je bio poznat kao "savjest konzervativnog pokreta". Na njegovom Twitter računu u opisu stoji: "Kršćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Suprug". U javnosti je nebrojeno puta tvrdio da je "prirodan brak" samo između muškarca i žene.
 
Goodmanov Twitter račun sada je privatan, a njegov Facebook račun je ugašen. Ispričao se "onima koje je razočarao" te izjavio da "iskreno žali zbog svog postupka". Prošle godine izabran je za zastupnika u Ohiju, a prije toga je radio za ultrakonzervativnog anti-LGBT republikanca Jima Jordana.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz lgbt, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: lgbt.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara