Autopsija potvrdila: Hrvatica čije je tijelo pronađeno u Švedskoj ubijena

AUTOPSIJA tijela 20-godišnje Jelene Ivanišević iz Ogulina, koja je kod ugledne švedske obitelji u Goethenburgu radila kao dadilja, potvrdila je da je nesretna djevojka ubijena.

Ivanišević je u četvrtak navečer nađena mrtva u vili u švedskom Goethenburgu, a njezino je beživotno tijelo  nađeno nakon što su prijatelji i obitelj dojavili policiji kako su zabrinuti za nju, budući da im se nekoliko dana nije javljala.

Kako javljaju strani mediji, policija je nakon pronađena tijela preminule Ivanišević pokrenula opsežnu pretragu vile u kojoj je pronađena, a ljudi koji su bili s njom u kontaktu podvrgnuti su ispitivanju.

Švedska policija nakon autopsije samo je kratko priopćila kako su sumnje da je 20-godišnjakinja ubijena potvrđene, no da će detalji istrage za sada ostati poznati samo policiji.

Kako javljaju mediji, poslodavci djevojke u vrijeme ubojstva nisu bili kod kuće, a potraga za njim pokrenuta je nakon što se Ivanišević nekoliko dana nije javljala na telefon.

Kako javljaju švedski mediji, djevojka je u tu zemlju otišla u želji za studiranjem, a baby-sittingom željela je zaraditi dodatni džeparac. U Gothenburgu je, kako također javljaju tamošnji mediji, boravila kod ugledne obitelji direktora jedne ugledne tvrtke

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara