Bahati Vučić odgovorio novinarki: "Obraćat ću vam se kako ja želim"

Bahati Vučić odgovorio novinarki: "Obraćat ću vam se kako ja želim"

Foto: FAH

NOVINARKA televizije RTS zamolila je sprskog premijera Aleksandra Vučića da se nju i kolege ne etiketara s "naši i vaši", odnosno da im ne pripisuje da su pristalice jedne ili druge političke opcije, a zauzvrat je dobila bahati odgovor.

Vučić je tijekom odgovaranja na pitanja novinara rekao da N1 i RTV Vojvodina tvrde da će ga narod smijeniti, da novinari N1 svaki put put pokazuju "dozu nervoze", a na pitanje novinarke RTV-a jesu li državnici sami od otvaranja Europskog prvenstava za vaterpoliste napravili politički događaj, premijer je rekao "ovi vaši slikali su se svuda, i kad ništa nisu napravili, a da on nikad nije otišao na jednu sportsku priredbu tog tipa", na šta je reagirala novinarka RTS-a, koja je rekla Vučiću da nije u redu da novinare etiketira s "vaši".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nemojte se ljutiti, ja sam taj koji će se obraćati kako ja želim. Kritizirajte koliko vas je volja. Što se tiče vašeg etiketiranja s RTS-a, nije vam prvi put. Svaki put vi vaš posao radite, ja nemam ništa protiv toga i na svako pitanje ću vam odgovoriti, samo mi nemojte oduzimati to pravo. Vaša kolegica je postavila pitanje, ja sam joj odgovorio", odgovorio joj je Vučić, a prenosi N1.

Vučić tvrdi da nije rekao ništa loše.

"Vi na vašoj televiziji svrstavate Informer i Pink i ne date mi da radim nešto što je očigledno svima. Ja samo kažem da je jasno koga netko u političkom smislu podržava."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara