Baldasar se u sudnici ispričao Marijani Puljak: "Iskreno mi je žao"

Baldasar se u sudnici ispričao Marijani Puljak: "Iskreno mi je žao"

Foto: FaH/Press

BIVŠI splitski gradonačelnik Ivo Baldasar danas se u sudnici sutkinje Marise Matić ispričao Marijani Puljak, predsjednici stranke Pametno. Baldasar se našao u sudnici zbog optužbe za klevetanje koju je podigla Puljak protiv njega nakon što je negdje pri početku svog mandata govorio o tome kako su ga svi molili za posao pa i ona. Baldasar je novinarima objasnio da je Puljak tražila da sudjeluju u izradi strategije razvoja grada. A što je to, ako nije posao, pitao se tada Baldasar.

Puljak je to shvatila krajnje ozbiljno te je inicirala kazneni postupak protiv Baldasara. Jutros je sve završeno za čas. Puljak je kazala da je spremna na mirno rješenje i da će prihvatiti ispriku. Baldasar se ispričao. Iskreno mu je žao ako ju je uvrijedio svojim riječima. To je bilo dovoljno. Postupak je okončan, Baldasar više ne mora brinuti o progonu zbog klevetanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se na Facebooku oglasila i sama Marijana Puljak.

Baldasar: Ispričao sam se jer više nije imalo smisla

Pametno i predsjednica Marijana Puljak bili su od početka mandata trn u oku Ive Baldasara. Optuživao ih je za destrukciju i razaranje. Puljak i vijećnik Jakov Prkić ostali su konzistentna oporba tijekom cijelog mandata.

"Ispričao sam se jer više nije imalo smisla s obzirom na protek vremena i sve što se događalo. Uskoro nas očekuje obrnuta situacija. Ja sam tužio Puljak, ne mogu se sada sjetiti o čemu se radilo, svašta je ona o meni izgovorila. Ja ću isto biti spreman zaključiti postupak na ovaj način, dakle, isprikom", kazao nam je Baldasar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara