Bandić je potišten, ali ne staje: Radnicama Kamenskog darovao gradski prostor

Foto: Radio Sljeme

TRONUT i potišten od izbornog debakla, Milan Bandić ipak je nastavio sa svojim gradonačelničkim obavezama. Jutros se na Trgu bana Jelačića sastao s radnicama Kamenskog i obećao im gradski prostor za udrugu koju su nedavno osnovale.

Žene iz Kamenskog su još u listopadu od Grada zatražile prostor, na što su dobile odgovor "da pričekaju svoj red, jer postoji mnogo udruga na listi čekanja". Prevedeno, na prostor bi čekale godinama, jer više stotina udruga od Grada Zagreba traži isto.

"Točno je da imamo stotine i stotine udruga koje čekaju prostor, ali radnice Kamenskog imaju prioritet. Popit ćemo kavu s gospođama da vidimo što možemo napravit da narednih dana to i dobiju", kazao je Bandić, a prenosi Radio Sljeme, koje je pokrenulo akciju.

Gradonačelnik se s radnicima potom našao u šatoru na Trgu, kazavši da je s njima "bio kad je bilo najgore".  "Imam ne samo socijalnu inteligenciju, nego i dušu i srce. Jedan prostor u Ulici braće Cvijića će otići pogledati, ako im odgovara, to ćemo do petka riješiti", zaključio je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara