Bandić: Milanović upravlja sa skijanja, a Josipović samo sklada i svira klavir

Tekst: I.Kri.
Foto: Marko Miščević (Cropix)

PREDSJEDNIČKI kandidat Milan Bandić današnje puštanje 130-tog zagrebačkog niskopodnog tramvaja iskoristio je za nabacivanje blatom po predsjedniku stranke u kojoj je proveo 20 godina i predsjedničkom kandidatu iz njegove bivše stranke.

Tako je o Zoranu Milanoviću rekao da se od njega razlikuje po tome što upravlja iz kancelarije ili sa skijanja, dok predsjednički kandidat upravlja s terena. Dodao je i kako one koji upravljaju s terena su građani izabrali. Bandić je ovom izjavom nastavio priču o predsjedničkom kandidatu "na daljinski upravljač" i pokušao ponovno Zorana Milanovića uvući u borbu za Pantovčak.

"Osim skladanja i sviranja klavira, Josipović u životu nije napravio ništa konkretno"

Niti Ivi Josipoviću, koji je najavio kako će ga tužiti nakon kampanje te ga je nazvao bijednikom, Bandić nije ostao dužan te mu je kao lošu stranu naveo njegovo glazbeno obrazovanje. "Moj protukandidat, osim skladanja pjesama i sviranja klavira, ništa konkretno nije napravio u životu", rekao je Bandić o kandidatu koji je profesor na Pravnom fakultetu te je dodao kako je on realizirao na stotine projekata na koje je ponosan.

Sasvim predizborno je Bandić najavio kako za ovu "još siromašniju godinu" on, kao predsjednik, ima niz mjera za zaštitu standarda najugroženijih građana. Sasvim predizborno, Bandić nije želio konkretno reći koje su to mjere za spas najsiromašnijih. U tramvaju se sa Bandićem od trešnjevačke Remize do Trga bana Jelačića vozila dogradonačelnica Zagreba Jelena Pavičić Vukičević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara