Bandić: Neka radost davanja svakodnevno obogaćuje naše živote

Bandić: Neka radost davanja svakodnevno obogaćuje naše živote
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U POVODU predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana višestruki USKOK-ov optuženik i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svojim je sugrađanima u ponedjeljak uputio božićnu čestitku, u kojoj ih poziva da ih Božić nadahne na izgradnju tolerantnog i slobodnog društva s mjestom za svakog drugog i drugačijeg.

"Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, iskreno i odsrca vam čestitam Božić, blagdan mira i obiteljskog zajedništva, blagdan nade i radosti! Neka Božić u naša srca i u naše domove unese veselje i sklad i neka nas potakne na solidarnost s potrebitima, a radost davanja neka svakodnevno obogaćuje naše živote!

Neka nas Božić nadahnjuje u izgradnji tolerantnoga i slobodnog društva u kojem za svakoga drugog i drugačijeg ima mjesta i u kojem obiteljsko, ali i svako drugo zajedništvo nije fraza nego načelo koje se slijedi u nastojanju da budemo bolji i odgovorniji u društvu koje promiče razumijevanje i dijalog, stoji u čestitki zagrebačkog gradonačelnika.

Svoje sugrađane je pozvao da s mislima na svoje bližnje, svoj grad i svoju domovinu grade ustrajno i s ljubavlju.

S tim porukama čestitam vam Božić i želim vam dobro zdravlje, obilje sreće i zadovoljstva u novoj 2020. godini", poručio je Bandić.

Gradonačelnik Bandić blagdansku je čestitku, među ostalima, uputio i uzoritom kardinalu, nadbiskupu Josipu Bozaniću, mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku HBK i nadbiskupu zadarskome te mons. Giorgiu Lingui, apostolskom nunciju u Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara