Bandić: Ova zemlja je previše krvarila da bi foteljaši ucjenjivali hrvatski puk

Bandić: Ova zemlja je previše krvarila da bi foteljaši ucjenjivali hrvatski puk
Foto: FAH

PREDSJEDNIK Stranke solidarnosti i rada, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, izjavio je danas popodne kako će hrvatski puk svoje reći na izborima.

"Uzalud vam trud svirači. Ova zemlja je previše krvarila da bi foteljaši i podrepaši, ljudi koji lažu i petljaju, ucjenjivali hrvatski puk. Hrvatski puk će to reći na izborima", rekao je Bandić uoči sjednice predsjedništva Stranke solidarnosti i rada koja se u ponedjeljak popodne održava u Praškoj.

Na pitanje novinara može li sa sigurnošću reći da kontrolira sve saborske zastupnike svoje stranke, Bandić je odgovorio kako ne bi radio šalu s onim što je rekao.

"Pucanj u prazno" 

"Ne bih radio cirkus, a još manje šalu s onim što sam rekao... Ako mi kažete tri veća prioriteta od onih koje sam rekao, ja ću se skinuti gol na Jelačić placu. Dok to ne riješimo, sve drugo je pucanj u prazno", poručio je Bandić

Tri prioriteta važna za Hrvatsku koja je iznio prijepodne na otvorenju stručnog skupa učitelja produženog boravka osnovnih škola u Zagrebu su: demografska obnova, znanje i obrazovanje te rad i zapošljavanje. Tad se pohvalio i da Zagreb ima pozitivnu demografsku sliku, najbolji obrazovni standard i najmanju stopu nezaposlenosti. 

Bandić je sa stručnog skupa poručio premijeru Andreju Plenkoviću - ili će se povećati plaće učiteljima i nastavnicima za šest posto, ili više neće biti ove vlade te nitko u Klubu Stranke solidarnosti i rada neće dići ruku dok se to ne napravi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara