Bandić pregledan na Rebru. Suradnici: Zdravlje mu je promjenjivo iz sata u sat

Bandić pregledan na Rebru. Suradnici: Zdravlje mu je promjenjivo iz sata u sat
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

ZAGREBAČKI gradonačelnik i višestruki Uskokov optuženik Milan Bandić jutros je pregledan u Kliničkom bolničkom centru Rebro.

"Mogu potvrditi da je gradonačelnik bio jutros oko 7:45 u KBC-u Rebro radi pretrage zbog zdravstvenih problema. Morat će obaviti još pretraga", rekla je za Index kratko Bandićeva glasnogovornica. 

Bandićevi bliski ljudi s kojima smo razgovarali rekli su nam da se zagrebački gradonačelnik već danima osjeća loše. Sve je, kažu, krenulo u ponedjeljak, s prvim posjetom gradskim vrtovima. 

Dan kasnije, u utorak, Bandić je teturao i ljuljao se u posjetu gradskim vrtovima, a suradnici su ga morali pridržavati što su mnogi protumačili kao pijanstvo.

> Bandić teturao, liječnik objasnio: To je primjer akutno opijene osobe

Bandić je, s druge strane, neobično ponašanje opravdao time da toga dana nije popio lijek za tlak. 

Bandićevi suradnici: Njegovo stanje je promjenjivo iz sata u sat

Bandićevi suradnici govore nam da strahuju za Bandića jer su se njegovi zdravstveni problemi intenzivirali, no da ih on ne sluša kada ga na to upozoravaju. 

"Skljokat će nam se jedan dan. Govorimo mu da ne može tako dalje, ali ne sluša", kažu nam Bandićevi suradnici.

Dodaju da on tvrdi da je dobro, no da je njegovo zdravstveno stanje promjenjivo iz sata u sat. 

Tvrde kako u utorak nije bila riječ u pijanstvu, nego o zdravstvenim problemima. 

Na ovu temu Bandić je govorio i sinoć u Dnevniku Nove TV. Tada je rekao kako je ponovno dobio simptome slične onima koje je imao prije moždanog udara. 

"Da kucnem u drvo'', rekao je i kucnuo si o glavu, ''zdravlje je hvala Bogu dobro''. ''To je Milan Bandić, bit će dobro. Imao sam danas simptome kao kad sam prije 17 godina imao moždani udar, ali hvala Bogu sve je ok. Ja još uvijek imam energije za dva čovjeka. Tako će biti dok god radim ovaj posao, a radit ću ga, vjerujte mi, još dugo'', rekao je sinoć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara