Bandić se sinoć nije ni pojavio u stožeru. Tek sada je komentirao loše rezultate

Bandić se sinoć nije ni pojavio u stožeru. Tek sada je komentirao loše rezultate
Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

"NE MOŽEMO biti zadovoljni rezultatima izbora za Europski parlament, nakon analize ćemo vidjeti tko će snositi posljedice, poručio je predsjednik 365 Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

Rezultate izbora za Europski parlament Bandić je komentirao tek danas, a u izbornom stožeru stranke jučer se nije ni pojavio.

"Stranka koja ima četiri godine, koja je u te četiri godine pobijedila u glavnom gradu i ima gradonačelnika. Relativni pobjednik u drugom parlamentu Hrvatske, u Gradskoj skupštini, ne može biti zadovoljna rezultatima za europarlamentarne izbore. Nakon svih pristiglih rezultata i analize u stranci ćemo podvući crtu i vidjeti tko će snositi posljedice. Sigurno nisu krivi sugrađani što nisu 70 posto izašli, nego je kriva infrastruktura stranačka koja nije odradila svoj posao, no o tome ćemo u stranci", poručio je Bandić.

Bandić je čestitao svim zastupnicima koji će predstavljati Hrvatsku u Europskom parlamentu idućih pet godina.

"Čestitam onima koji su ušli u Europski parlament. To je ljudski i korektno da se čestita ljudima koji su osvojili mandate. I SDP-u i HDZ-u i gospodinu Kolakušiću i Amsterdamskoj koaliciji, Živom zidu i Suverenistima."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara