Bebić o svađi sa Šeksom i Jarnjakom: Ne znam hoće li to naštetiti HDZ-u, sve ste vidjeli

Foto: Bruno Konjević (Cropix)

"NIJE ta rasprava bila ništa neuobičajena u Saboru. Još od jučer su krenule te ekstremne rasprave i nastavile su se danas. Kao i uvijek do sada ja to pokušavam smiriti i voditi raspravu na normalan način", rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić okupljenim novinarima nakon završetka saborske rasprave koja je nakon istupa zastupnika HDSSB-a Dinka Burića obilježena emotivnim nastupom Bebića koji je više puta povišenim glasom govorio Vladimiru Šeksu i Ivanu Jarnjaku  kako mu oni, niti itko drugi neće govoriti kako da vodi sjednice. Šeks mu je dobacio: Nećeš ti još dugo.

Bebić nije čuo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam čuo!", rekao je Bebić kada su ga novinari upitali za komentar Šeksa. Na izravan upit hoće li svađa i žestoko prepucavanje u Saboru, odnosno na javnom mjestu, između ovih istaknutih članova HDZ-a naštetiti stranci, Bebić nije htio biti izravan.

"Ne mogu to prosuditi. Uostalom sve ste vidjeli i čuli", rekao je Bebić. Za razliku od Bebića koji je odgovarao na novinarska pitanja, Šeks je bio rezerviran. Tek je dobacio novinarima da slabo čuju.

"Hvala što ste me informirali", rekao je Šeks. Ivan Jarnjak i dalje je uvjeren kako je Bebić morao zaustaviti i kazniti zastupnika Burića.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara