Berlusconi optužen da je 13 puta platio za seks s maloljetnicom: "To je šokantno, nismo orgijali!"

Foto: AFP

TALIJANSKI tužitelji raspolažu dokazima da je Silvio Berlusconi čak 13 puta platio za seks s marokanskom prostitutkom Ruby Srcolomkom, koja je u to vrijeme imala 17 godina, javlja AFP. Podsjećamo, protiv Berlusconija se vodi istraga zbog plaćanja maloljetnici za seks, a zbog čega bi mogao završiti u zatvor.

U dokumentima koji su procurili u talijanske medije nalazi se informacija da je u orgijama u Berlusconijevoj vili nedaleko od Milana sudjelovalo 33 žene. Ruby je bila jedna od njih. Berlusconi nije spavao sa svim ženama koje su bile plaćene da orgijaju u njegovoj vili, ali je s većinom na neki način bio seksualno intiman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad je izbio najnoviji i dosad najozbiljniji skandal koji se veže uz Berlusconija, popularnost talijanskog premijera u rapidnom je padu. Prema zadnjem istraživanju marketinškog instituta IPR, Berlusconi ima rekordno nisku podršku od 33 posto. Međutim, Berlusconi se u javnim istupima ne doima pretjerano zabrinut i odbacuje sve optužbe.

"Optužbe protiv mene su šokantne. Ne mogu vjerovati da se pravosudni sustav iskorištava na tako barbarski način. To nema nikakve veze sa realnošću. Nastupit ću na televiziji i sve objasniti. Obranit ću sebe i žene koje se proziva. I sudjelovat ću u saslušanjima za suđenje", izjavio je Berlusconi za La Repubblicu.

Talijanski premijer ne osporava da su se u njegovoj vili održavali tulumi, ali tvrdi da se radilo o uobičajenim druženjima, a ne o orgijanju. "Bile su to vesele, elegantne večere. Djevojke bi kasnije išle plesati u disko, ali bez mene jer ja nikad nisam volio ples", kaže Berlusconi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara