BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE: Uvod u trgovanje na svjetskoj burzi

BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE: Uvod u trgovanje na svjetskoj burzi
Foto: Press

U PROTEKLA dva mjeseca bili smo svjedoci iznimno velikih oscilacija na svjetskoj burzi, u najvećoj mjeri uzrokovanih pandemijom covid-19. Cijena sirove nafte je u jednom trenutku bila negativna (učesnici su plaćali da neko preuzme naftu), a dionice pojedinih tvrtki, kao na primjer iz zrakoplovne industrije, drastično su izgubile na vrijednosti.

Ispostavilo se da su svi ti događaji stvorili odlične prilike za trgovanje na svjetskoj burzi, koje su i dalje otvorene.

Tim povodom, kompanija Fortrade iz Londona organizira prvo online predavanje na temu „Uvod u trgovanje na svjetskoj burzi“ na kom će sudionici imati priliku steći osnovna znanja i na praktičnom primjeru vidjeti kako se trguje na burzi putem online platformi. Sudjelovanje je besplatno ali uslijed limitiranih tehničkih kapaciteta, broj mjesta je ograničen na 400 sudionika.

Kako biste osigurali svoje mjesto, prijavite se putem ovog linka.

Predavanje će biti organizirano u petak, 3. srpnja u 18 sati.

"Svjesni smo da živimo u vremenu u kom ljudi nemaju dovoljno vremena uslijed velikog broja obaveza, što na poslu, što doma. Također, uzeli smo u obzir i trenutačnu situaciju i preporuke. Sve su to razlozi zbog kojih smo se odlučili održati predavanje online, ali i kako bismo ga učinili dostupnim svima koji žele naučiti nove vještine modernog poslovanja", navode iz Fortrade-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?