Beus-Richemberg: "Raduj se narode, imamo junaka Plenkovića i novi HDZ"

Beus-Richemberg: "Raduj se narode, imamo junaka Plenkovića i novi HDZ"

Foto:

HNS-OV Goran Beus Richembergh svoj je jutrošnji status na Facebooku posvetio HDZ-u, ili kako ga je on nazvao, "novom HDZ-u".

"Imamo najnoviji novi HDZ. Sve će biti drugačije. Raduj se, hrvatski politički narode jer je svanuo novi dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od danas više nema korupcije, pronevjera, prodaje nacionalnih interesa, siledžijstva, zaštite nogometne i ine mafije, ekstremizma, nepotizma, klijentelizma, netolerancije, govora mržnje, eliminacije nepoćudnih kadrova, nasrtaja na medije, kontrole pravosuđa, opstrukcije reformi, namještene javne nabave, pranja novca, zlouporabe tajnih službi, stranačkoga prozelitizma, povijesnog revizionizma, relativizacije zločina NDH, prijetnji lustracijom, prebrojavanja krvnih zrnaca, trgovine političkim utjecajem, gušenja neprofitnih medija, nacionalističke kulturne politike, sastavljanja popisa nepoćudnih pisaca, klerikalizma, političke korupcije, ucjena, prijetnji i sukoba interesa.

Andrej Plenković je junak našega doba, a njegov izbor u času će i za vazda Hrvatsku demokratsku zajednicu pretvoriti u normalnu i demokratsku stranku, a Hrvatsku, kao što reče naša uvažena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, u jednu od najbogatijih zemalja u svijetu.
Kako nam je zapravo malo trebalo da dosegnemo blistavu budućnost. Ona je, na sreću, sada tu i više nam je nitko ne može ugroziti.

Osim ako nas netko ne probudi", napisao je Beus Richembergh.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara