Bijesna 9-godišnja Britanka otrovala svoju učiteljicu

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

LJUTITA 9-godišnja učenica osnovne škole Hendersonville u gradu Walterborou odlučila je otrovati svoju učiteljicu iz osvete, jer ju je premjestila u drugi razred, prenosi danas britanski portal WLTX.

Prema priopćenju policije okruga Colleton, učiteljica je neimenovanog dana izostala iz škole, javivši ravnatelju da se razboljela. No ravnatelj ju je istoga dana nazvao i rekao joj da se jedna od njezinih učenica među kolegama hvalila kako se "pobrinula" za učiteljicu stavivši joj nešto u piće te da se ona, kako je rekla, više neće vratiti u školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj je, čim je saznao za to, razgovarao sa spomenutom učenicom, a ova je priznala da je učiteljici u piće stavila kombinaciju lijekova i još nekih sredstava, objasnivši kako je na učiteljicu bila jako ljuta jer ju je prebacila u drugi razred.

Učenica je privremeno suspendirana i čeka je istraga, a potom i podizanje optužnice, no još nije posve jasno kakva će ona biti i za što će se djevojčica teretiti. Učiteljica se posve oporavila od "atentata".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara