Biškupić čestitao Tadijanoviću 99. rođendan

Biškupić čestitao Tadijanoviću 99. rođendan
MINISTAR kulture Božo Biškupić uputio je čestitku hrvatskom pjesniku akademiku Dragutinu Tadijanoviću u povodu 99. rođendana.

"Kako će sutra na Vaša vrata pokucati 99. ljeto, iznimno me raduje što ga dočekujete još uvijek puni vitalnosti i energije. Koliko ja samo vremena prošlo otkada je na papir prenesena Vaša prva misao! A od toga dana svaka je nova bila iščekivana s nestrpljenjem i novim čitalačkim zanosom", ističe na početku čestitke ministar.

Po Biškupićevim riječima malo tko se može upustiti u čaroliju stihova kao što to Tadijanović čini, ne ostavljajući ravnodušnim brojne naraštaje čitatelja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prve samozatajnosti u kreativnom radu, do eksplozije emocija proživljenih u Vašim stihovima vodite nas već desetljećima. Hrvatska Vas javnost doživljava kao iznimnog književnika, raduje se svakom vašem novom rođendanu", napominje Biškupić.

Podsjećajući kako je prošle godine jednom čitatelju odgovorio da će na svoj 100. rođendan napisati barem haiku, ministar poručuje kako se tome radujemo jednako kao i njegovom sljedećem rođendanu.

"Bistrih misli, samozatajnog osmijeha i okružen pažnjom, želim Vam da uživate u svom rođendanu!", poručuje Biškupić u rođendanskoj čestitki Dragutinu Tadijanoviću, meštru hrvatske lirike.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara