Bivši član Živog zida prekinuo Pernarovu presicu, napao ga je nizom optužbi

Bivši član Živog zida prekinuo Pernarovu presicu, napao ga je nizom optužbi
Screenshot: HRT

IVAN PERNAR, saborski zastupnik i bivši član Živog zida, izjavio je u utorak u Bjelovaru da će njegova nova stranka biti osnovana 7. srpnja i da će u njoj biti i dio članova Živog zida, a najavio je kako je spreman ući i u izbornu utrku za predsjednika Republike.

"Potpuno mi je svejedno koji će ljudi činiti stranku. Bit će tu, doduše, i članova Živog zida, ali bitno mi je da svi imaju radosno i čisto srce, a najbitnije je da krenemo s optimizmom i da damo najviše što možemo. Nastavljamo tamo gdje su drugi stali, nit  vodilja je ljubav za slobodom i ljubav za istinom koja je danas, pogotovo u medijima, na marginama”, rekao je novinarima Pernar. 

Napad bivšeg člana Živog zida

Tiskovnu konferenciju Ivana Pernara u jednom trenutku prekinuo je Ivan Pokupec iz stranke Slobodna Hrvatska i bivši živozidaš brojnim optužbama, uključujući i one za krivotvorenje potpisa.

"Pernar je ispunjavao zapovijedi Vladimire Palfi koje su bile nemoralne, pa i kaznene prirode, da bi nakon godina", rekao je Pokupec, shvatio "tko je ta žena, nakon što su deseci ogranaka ugašeni, a stotine aktivista protjerane. Tu su i famozna pitanja na koja se ne odgovara, poput krivotvorenja potpisa 4. listopada 2015.", dodao je  Pokupec.

 Pernar  je odgovorio da su Pokupčeve optužbe bez osnova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara