Bivši članovi karlovačke Mladeži HDZ-a za premlaćivanje mladića dobili zatvorske kazne

Foto: Kaportal

BIVŠI članovi karlovačke Mladeži HDZ-a Željko Goršić, Danijel Trupković i Vladimir Vogrinc nepravomoćno su osuđeni na zatvorske kazne zbog premlaćivanja Marka Jovkovića u kafiću "Astralis".

Goršić i Trupković su dobili sedam mjeseci, dok je Vogrinc osuđen na devet mjeseci zatvora. Sudac Općinskog suda u Karlovcu Leon Kovačić je u presudi kazao da su krivi zato što su u cilju da teško ozlijede Jovkovića bez ikakvog razloga i povoda napali mladića, piše Kaportal.

Izbačeni iz HDZ-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvookrivljeni Željko Goršić, sin aktualnog državnog tajnika u Ministarstvu obrane Željka Goršića, nije došao na izricanje presude. Nakon incidenta u Astralisu iz HDZ-a su izbačeni Trupković i Vogrinc. Trupković je tada čak bio i vijećnik Županijske skupštine. U vrijeme nereda u Astralisu, Goršić više nije bio član HDZ-a, jer je izbačen prije dvije godine kada je divljao u drugom karlovačkom kafiću "River pub".

Odvjetnici bivših HDZ-ovaca, kao i Državno odvjetništvo, su najavili žalbe na presudu. Trojac je mladiću slomio nos te je imao i mnoge modrice na tijelu, a u bolnici ga je posjetila i premijerka Jadranka Kosor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara