Bivši HNS-ovac uputio otvoreno pismo predsjednici stranke V. Pusić

BIVŠI član HNS-a i nekadašnji tajnik podružnice Donja Dubrava Hrvoje Tomić danas je uputio javno pismo predsjednici stranke Vesni Pusić u kojem izražava nezadovoljstvo što još nisu razmotrene prijave koje je u ožujku podnio Sudu časti HNSa protiv glavnog tajnika Srećka Ferenčaka, glasnogovornika Borisa Blažekovića i novog predsjednika podružnice Donja Dubrava Kemala Kremića "zbog kršenja stranačkog statuta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tomić, koji se potpisao kao "šikanirani član HNS-a", u pismu poziva Vesnu Pusić da "izvadi prijave iz koša za smeće", a Sud časti HNS-a da osigura pravednost i dosljednost u provođenju stranačkog statuta jer će u protivnom "biti primoran pokrenuti postupak protiv HNS-a pred Upravnim sudom RH".

Glasnogovornik HNS-a Boris Blažeković je potvrdio da su u HNS -u zaprimili Tomićeve prijave, ali da ih stranka nije željela razmatrati nakon što je utvrđeno da Tomić više nije član HNS-a. Dodao je da je Tomić u grupi s Mislavom Žagarom, nekadašnjim predsjednikom zagrebačkog HNS-a koji je stranku napustio u veljači.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara