Bivši ministar Primorac uz Obamine savjetnike pokušava useliti na Pantovčak

Bivši ministar Primorac uz Obamine savjetnike pokušava useliti na Pantovčak

Tekst: I.Kri.
Foto: Screenshot

BIVŠI ministar obrazovanja Dragan Primorac, koji je svoje mjesto u Vladi napustio zajedno sa odbjeglim premijerom Sanaderom, u narednih će 14 dana krenuti u bitku za osvajanje Pantovčaka, a sudeći po njegovoj internetskoj stranici promocija će biti usmjerena prema mladim glasačima.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako će Primorac u kampanju krenuti u narednih 14 dana. Na njegovoj internetskoj stranici koja će ubrzo postati i stranica kandidata za predsjednika Hrvatske već se vrte Primorčevi citati u kojima izlaže svoj politički program. "Uvijek sam se zalagao za Hrvatsku kao zemlju uspješnih i ponosnih ljudi" te "Moja vizija Hrvatske je pravedna, moralna i za sve građane perspektivna Hrvatska" izrazito podsjećaju na izborne parole za novog predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obamini stručnjaci pomažu i Primorcu

Primorčeva stranica sa velikom hrvatskom zastavom u pozadini i plavom pozadinom neodoljivo podsjeća na kandidata za predsjednika sa centralno-desne pozicije. Neslužbeno doznajemo kako je Primorac već angažirao dva stručnjaka koja su sudjelovala u predsjedničkoj kampanji Baracka Obame. Na stranicama koje sugeriraju brzi ulazak u predsjedničku utrku postavljena je i anketa u kojoj se posjetitelje pita je li Hrvatska spremna za velike političke promjene.

Očito je kako će se baš Primorac željeti prikazati kao nositelj tih promjena u Hrvatskoj. Njegova kampanja bit će ispunjena novim tehnologijama, jer je već počeo stavljati svoje misli na Twitter. U jednom od tih svojih "postova" napisao je i kako su ga podsjetili na dobar članak na Indexu u kojem je komentator Tomislav Klauški pisao o bivšem ministru obrazovanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara