Bivši pjevač "Creeda" nakon vjenčanja u zatvor

DANAS je obavljeno kako je u petak Scott Stapp, bivši pjevač popularne američke rock-grupe "Creed", bio uhićen na losanđeleskom aerodromu zbog izazivanja nereda u pijanom stanju.

To se uhićenje dogodilo samo dan nakon što se Stapp bio vjenčao s Jaclyn Nesheiwat, bivšom Miss New York. Tom prilikom mu je kum bio Jagger, vlastiti 7-godišnji sin iz prethodnog braka.

Stapp, koji sebe voli opisivati kao kršćanina, je osim po glazbi poznat i po cijelom nizu incidentnih situacija, najčešće povezanih uz konzumaciju različitih opojnih tvari. Ti incidenti datiraju od vremena kada je izbačen s koledža zbog pušenja marihuane, a smatra se kako je njegovo učestalo pijanstvo bilo glavnim razlogom raspada "Creeda" 2004. godine.

U studenom je, pak, u intervjuu AP-u sebe opisao kao "svog najgoreg neprijatelja",  te rekao kako često zna raditi gluposti na svoju štetu, kao i štetu ljudi oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga je na naslovnice došao kada se u predvorju jednog hotela potukao s članovima rock-grupe "311", da bi nakon toga navukao bijes radio-voditelja Howarda Sterna s "uvredljivim primjedbama" na račun njegove djevojke Beth Ostrosky.

Incident na losanđeleskom aerodromu se, pak, dogodio kada je Stapp pokušao odletjeti na Havaje kako bi tamo proevo medeni mjesec. Aerodromsko osoblje ga je prijavilo policiji zbog "prijetećeg" ponašanja, a testovi su pokazali dva puta veću količinu alkohola u krvi od dopuštene.

Stap je iz pritvora pušten nakon plaćanja kaucije od 250 US dolara. Suđenje je zakazano za 8. ožujak.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara