Bivši specijalac: Pavlović mi je napao oca, došao se ispričati s dva pištolja

Bivši specijalac: Pavlović mi je napao oca, došao se ispričati s dva pištolja
Foto: Provjereno

SAMOPROZVANI kiropraktičar Ante Pavlović smješten je u istražni zatvor zato što je Ivanu Županu, koji je sam živio u šumi, nanio teške tjelesne ozljede i zato što ga je držao u ropstvu. Ivanu je pružena liječnička pomoć. Još uvijek je u bolnici. Veterinarska će inspekcija također podnijeti optužne prijedloge zbog zanemarivanja i zlostavljanja životinja na imanju. Većina ih je uginula od gladi. Preživjele je pse preuzelo sklonište Dumovec.

No sad su se pojavile nove priče o Pavloviću. Ante Bošković je 1991. godine bio specijalac ATJ Lučko i sudjelovao je u opskrbi sanitetskih, vojnih i drugih sredstava nužnih za obranu Vukovara. Antu Pavlovića upoznao je u sanitetskom stožeru.

"Nakon mjesec dana general Prodan me je zamolio da ga od tamo pokušam premjestiti jer je on počeo biti izuzetno naporan ljudima", rekao je Bošković, prenosi Dnevnik.hr.

Čovjeku napao oca pa došao s pištoljima

Bošković je predložio da se Antu premjesti u Lučko misleći kako je Ante zaista kiropraktičar i kako bi to moglo pomoći ljudima. Međutim, ubrzo je shvatio da je počinio pogrešku te je Ante Pavlović bio protjeran iz ATJ Lučko. Pavlović je živio u Švicarskoj. Ondje je završio u psihijatrijskoj ustanovi u Zürichu. Otišao je i u Ameriku, gdje mu je sudbina bila ista. Po povratku u Hrvatsku pričao je kako je završio najprestižniji koledž za kiropraktičare.

"On se upoznao s mojim roditeljima. Kad mene ne bi bilo doma, on je moju kuću u Ivanić Gradu pretvarao u svoju ordinaciju", istaknuo je Bošković. Jednog dana je Pavlović napao njegovog oca pa je Bošković sve to prijavio policiji.

"Poslije te prijave došao je kod mene da se ispriča i da se pomirimo. Međutim, došao je s dva pištolja", dodao je Bošković. Kaznena prijava je bila odbačena i bilo mu je rečeno kako može podignuti privatnu tužbu.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara