Blizanke najvjerojatnije mrtve: "Djevojčice počivaju u miru, nisu patile"

Foto: AFP

U JEDNOM od dva pisma koje je Matthias Scheep poslao svojoj bivšoj supruzi Irini piše da "djevojčice počivaju u miru" te da "nisu patile", javlja Blick. Irina Schepp jučer ujutro dobila je pisma poštom, odmah je prepoznala na bijelim omotnicama rukopis svog supruga. "Okrutna poruka uništila je nadu da su žive", piše švicarski Blick.

Policija je u popodnevnim satima potvrdila kako je Schepp u pismu svojoj supruzi naveo da je djevojčice ubio te da planira počiniti samoubojstvo. Pismo je napisao 3. veljače u Italiji, dan prije nego je pronađeno njegovo tijelo. "U pismu ne navodi gdje je i kada ubio svoje kćeri", izjavio je glasnogovornik policije Jean-Christophe Sauterel.

Jedan od rođaka Irine Lucidi, majke nestalih blizanki, kazao je kako je obitelj uništena zadnjim saznanjima. " Više ne gajimo ni najmanju nadu da su možda žive. Nema nade" rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schepp je supruzi u zadnje vrijeme poslao čak osam pisama, od kojih je prvih sedam sadržavalo novac, a zadnje zlokobnu poruku.

Sumnju da su blizanke mrtve, izazvala je već ranije i pretraga računala Matthiasa Scheppa, naime, istražitelji su otkrili kako je posjećivao stranice na kojima je nalazio informacije o otrovima. S obzirom na Scheppovo znanje o otrovima i poruku da nisu patile, djevojčice su vjerojatno otrovane.

Podsjetimo, Matthias Schepp prije dva tjedna oteo je svoje kćeri od supruge koja je krajem 2010. od njega zatražila razvod. Otprilike tjedan dana nakon otmice Schepp je počinio samoubojstvo bacivši se pod vlak. Od tada traje potraga za djevojčicama no nema im traga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara