Bojanu Glavaševiću neka teška seljačina poslala pismo

Bojanu Glavaševiću neka teška seljačina poslala pismo

Foto: Patrik Maček/ Pixsell, Twitter

SABORSKI zastupnik SDP-a primio je odvratno pismo. Pismo je, jasno, nepotpisano pa nam autor ovog uratka ostaje nepoznat. Pismo nosi naslov "Majmunska posla".

"Mi smo majmunsko društvo kako vidite na slici. Nismo učili Marxovu sociologiju, ipak to sve znamo. Glavna oznaka našeg društva je promiskuitet, parenje svatko sa svakim, drk - drk i život u čoporu", stoji u prvoj rečenici.

"Sretni smo! Vratite se k nama vi koji ste prerano otišli iz našeg čopora, vi izgubljeno ljudsko društvo ostavite državu, naciju, Crkvu, zakone, Boga, Isusa, brak i obitelj. Najbliža tvorevina našem društvu bila je propala diktatura zločinca Tita i komunizam SFRJ. Krhotine te ideologije nalaze se u ostacima nestale Partije: u SDP-u, GLAS-u, HNS-u, u parazitskim udrugama, hate grupama, hejtačima: Antifašistička liga, Platforma 112, Radnička fronta, Protagora, YIHR, Nova ljevica, Gong, Index.hr...", piše nepoznati autor. U nastavku se spominju "sinovi i kćeri udbaša, kosovaca, velikosrba i oficira JNA", skojevac Jokić i slično.A onda nepoznati autor dolazi do poante.

"Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom vodi ravno u majmunsko društvo. Svi vi zvačete slamu koja je puna mirisa liberalfašizma. Vaši ideolozi su Engels, Markuze i onaj seksualni psihopat A. Kinsey, koji širi u svojoj pseudoznanosti grozote spolnih bolesti, abortus, sidu i seksusalno nasilje...". piše nepoznati autor saborskom zastupniku.

Na kraju se autor dotakao i komunista.

"Tražimo demokratsko društvo! Tražimo zakon o lustraciji da se uklone neoboljševici i jugošovinisti, orijuna, razvaline komunističke ideologije, i svi trabanti kulturne revolucije", piše nepoznat netko tko se potpisao kao GRAĐANI HRVATSKE.

Ovo pismo je na svom Twitteru objavio Bojan Glavašević.

"Neki ljudi ovakve stvari šalju zastupnicima. Činjenica da se skrivaju u sjenama anonimnosti svjedoči samo o tome da su negdje duboko svjesni da je ovakva nezajažljiva mržnja duboko u sukobu s idejom ravnopravnosti, slobode i demokracije. No pasarán", napisao je Glavašević.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara