Bolesni suprug Karoline od Monaka "stabilno"

Suprug princeze Karoline od Monaka i dalje teško bolestan leži u bolnici s akutnom infekcijom gušterače, priopćili su u nedjelju izvori iz monegaške palače.

Princ Ernst August od Hanovera, koji zbog svoje naglosti i sukoba s novinarima često puni naslovnice tabloida, prebačen je u bolnicu u Monaku u utorak, dan prije smrti princa Raniera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Njegovo stanje je stabilno, ali ozbiljno", rekao je jedan izvor u palači. Izvor je kazao da nije bilo veće promjene stanja Ernsta Augusta otkad je palača izdala zdravstveni bilten u petak. U tom biltenu je rečeno da je Ernst August teško bolestan i da leži na intenzivnoj njezi u bolnici te da je pod stalnim liječničkim nadzorom.

Akutni pankreatitis u ekstremnim slučajevima može prouzročiti smrtonosno zakazivanje bubrega i kolaps krvožilnog sustava. Među glavne uzročnike bolesti spadaju zloupotreba alkohola i oboljenja žučnih kanala.

Ernst August (51) je treći Karolinin suprug. Hannoveranski princ, najviši njemački aristokrat, praunuk je zadnjeg njemačkog cara Wilhelma II i daleki je rođak britanske kraljice Elizabete.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara