Božićni gušti adriatica.net-a i HTZ-a u Sloveniji: Promocija Hrvatske u Ljubljani

U SUBOTU JE na Cankarjevom nabrežju 5, pred restoranom Zlatna Ribica u Ljubljani adriatica.net i Ured hrvatske turističke zajednice iz Ljubljane, po drugi puta za redom organizirali su predblagdansko druženje pod nazivom “Božićni gušti”.

Događanje je pratila svirka poznate klape Krk iz Omišlja, a druženje kojem je cilj bio promovirati hrvatski turizam i ponudu adriatica.net-a kao najopsežniju na hrvatskom tržištu, trajalo od 10,30 do poslije 15 sati. Uz 350 porcija prženih srdelica i jednako toliko porcija salate od hobotnice prolaznici su imali priliku kušati autohtono hrvatsko bijelo i crno vino, a nazočnima su se dijelili baloni i leci adriatica.net-a s nagradnom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najveća hrvatska turistička agencija i specijalist za incoming, adriatica.net ima Internet site na 9 jezika, a među njima je i slovenski. U korisničkom servisu za slovenske je goste još ljetos otvoren besplatni info telefon na kojem djelatnici komuniciraju isključivo na slovenskom jeziku.

Sezona 2004. pokazala je da su Slovenci najradije posjećivali Istru, birali moderno opremljene privatne apartmane i kuće, a jadranski svjetionici i njima su omiljeno mjesto. Pustolovi su bili skloni charter plovilima iz ponude adriatica.net-a, a suvremeni Robinzoni udaljenim južnim otocima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara