Božo Petrov: Nedodirljivi uhljebi pokušat će nas zaustaviti prljavom kampanjom

Božo Petrov: Nedodirljivi uhljebi pokušat će nas zaustaviti prljavom kampanjom

Foto: FAH

DANAS je objavljeno redovito mjesečno istraživanje Promocije plus CRO Demoskop, koje je otkrilo kako se SDP-ova koalicija približila HDZ-ovoj na samo jedan postotni poen. Na trećem je mjestu, po prvi put od početka mjerenja, Most nezavisnih lista mladog gradonačelnika Metkovića Bože Petrova. Isto istraživanje pokazalo je da je Božo Petrov 5. najpopularniji političar.

Rezultate istraživanja po kojem je MOST treća opcija, a on peti po popularnosti, komentirao je sam Božo Petrov.

"Mene osobno, ali i nas u MOST-u nezavisnih lista zanima jedino promjena u Hrvatskoj, razvoj svih krajeva, gradova i općina, a ne moja osobna ili stranačka popularnost. To prepoznaje sve veći broj naših građana, a mi im jamčimo odgovornost prema svakom povjerenom glasu.

Pobjeđivali smo nedodirljive uhljebe na lokalnim razinama i kad nam nisu davali nikakve šanse. Sada nam ankete daju šansu, ali mi tu podršku koja svaki dan jača osjećamo i na terenu bez anketa. Upravo zato što jedini nudimo promjenu, očekujemo da će nas do izbora prljavom kampanjom pokušati zaustaviti i tako onemogućiti promjene.

Most nezavisnih lista želi ujediniti Hrvatsku i okončati podjele i povezati sve neodlučne, raspršene i nepovezane birače u veliku frontu protiv HDZSDP-a."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara