Brazilac silovao i masakrirao oko 400 krava

POREMEĆENI 53-godišnji Brazilac ima nesvakidašnji fetiš - pali se na izmasakrirane krave te na konje. U poslijednjednje četiri godine, Getulino Ferreira Paraizo iz Aragonije, tako je silovao oko 400 krava.

Policiji je nakon uhićenja rekao kako se na žene ne pali još od kad je bio tinejdžer, jer je u to vrijeme seksualno zlostavljan. "Pokušao sam jednom, no nisam mogao. Mogu jedino s kravama ili s konjima. Uvijek odaberem najmirnije. Znam da moram prestati s tim sranjima. Treba mi liječenje", rekao je Paraizo.

"Prvo smo mislili da je riječ o crnoj magiji ili ritualima, s obzirom da je meso i kožu ubijenih krava ostavljao na mjestu događaja", rekao je Alvaro Cassio dos Santos, šef lokalne policije, dodajući kako je nekim kravama, prije no što ih je ubio i silovao, Paraizo prvo iskopao oči, dok je policijskim službenicima na stratištu kao poruku ostavljao prazne pakete uvijek iste vrste keksa.

Zbog velike materijalne štete koju je nanio lokalnim farmerima, Paraizu, koji se trenutno nalazi u pritvoru, prijeti do pet godina zatvora.

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara