Britanac na Očev dan u automobilu ugušio dvoje djece i sebe

NA ZAPUŠTENOJ seoskoj cesti u Cowy Valleyju na području Walesa, jučer je pronađen Land Rover u kojem su bila tri leša, oca i dvoje djece.

Policija još nije otkrila identitet osoba, no poznato je da je oboje djece mlađe od deset godina i sumnja se da ih je ubio otac. Djeca su, kao i on, umrla od trovanja ugljičnim monoksidom. Naime, utvrđeno je da je muškarac provukao cijev kroz prozor i ostavio motor automobila upaljenim. Ubrzo se automobil napunio smrtonosnim plinom i prije nego što su umrli, izgubili su svijest i pali u komu.

Policija smrti označava kao da su nastale pod "sumnjivim okolnostima", no ističu kako ne tragaju za potencijalnim sudionikom u zločinu. "Zaista je jako tužno da je djecu ubio vlastiti otac i to na Očev dan. Umjesto da provedu vrijeme zajedno, on je odlučio prvo ubiti njih pa sebe. Užasna, užasna tragedija", kazao je za Daily Mail policajac koji je želio ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijela nesretne obitelji pronašao je jučer popodne slučajni prolaznik i to na jako izoliranom šumovitom području. Danas se očekuju rezultati obdukcije koji bi službeno trebali otkriti razloge smrti. "Troje preminulih je iz Runcorna kod Chesirea i njihov nestanak je prijavila majka kad se nisu na vrijeme s izleta vratili kući", kazala je glasnogovornica policije.

J.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara