Britanski monstrum koji je djevojku izbo 31 put osuđen na doživotni zatvor

BRITANSKI monstrum Karl Taylor, koji je 32-godišnju Kate Beagley na njihovom prvom spoju izbo nožem 31 put, osuđen je na doživotni zatvor.

Porota je odluku o kazni donijela nakon samo dva sata vijećanja. Sudac Giles Forrester je prilikom izricanja presude rekao kako će Taylor, bude li se dobro vladao, na slobodu možda biti pušten nakon 2038. godine, odnosno nakon što odsluži najmanje 30 godina zatvorske kazne.

27-godišnji Taylor je shrvanom ocu ubijene djevojke, dok se nalazio u pritvoru, napisao pismo u kojem između ostalog stoji: "Ja sam muškarac s kojim se vaša kćer sastala tog petka navečer. Moj prvi dojam je bio kako je draga, međutim nesretna djevojka. U kratkom vremenu koliko sam je poznavao, uvidio sam da je bila anđeo u tami. Iako Katie više nije s nama, i dalje sjaji kao zvijezda u noći. Možda sam oduzeo vašoj kćeri život, no svi znamo kako njeno srce još uvijek kuca u svemu dobrome što činimo te njena duša živi u svim lijepim uspomenama na nju", prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taylor, osobni trener u londonskom Covent Gardenu, dogovorio je s Kate spoj na slijepo u pubu u Richmondu prošlog svibnja. U rukavu je skrivao nož kojim ju je izbo kada ga je pokušala spriječiti u naumu da ukrade njen automobil marke VW Golf. Zadao joj je 31 ubodnu ranu na glavi, licu i vratu, a slomio joj je i kralježnicu.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara