Brkić: Nije Plenković jedini kandidat, još neki HDZ-ovci prikupljaju potpise

Brkić: Nije Plenković jedini kandidat, još neki HDZ-ovci prikupljaju potpise

Foto: Hina

ZAMJENIK predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je da, osim Andrea Plenkovića, još neki kandidati prikupljaju potpise za kandidaturu za predsjednika HDZ-a, a član Plenkovićeva izbornog stožera Davor Stier rekao je kako su već prikupili pet tisuća potrebnih potpisa za njegovu kandidaturu.

"Plenković je jedan od najizglednijih kandidata, ali ima još nekih kandidata koji prikupljaju potise,  pa ćemo vidjeti hoće li biti jedan ili više kandidata za predsjednika HDZ-a", rekao je Brkić novinarima u Splitu u stanci konferencije Europske pučke stranke "Geopolitika-Europske integracije, izazovi i prigode."

Na pitanje bi li bilo dobro da se i Zlatko Hasanbegović kandidira za predsjednika HDZ-a, Brkić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za razvoj demokracije dobro je da bude što više kandidata a o imenima i prezimenima ne bih htio govoriti."

Član Plenkovićevog stožera Davor Stier izvijestio je da je do sada 'debelo premašena brojka' od 5.000  prikupljenih potpisa" potrebnih za Plenkovićevu kandidaturu za predsjednika HDZ-a.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Brkić također je kazao da su počeli razgovori HDZ-a s aktualnim partnerima u Domoljubnoj koaliciji.

Na novinski upit 'hoće li HDZ uspjeti zadržati HSS kao koalicijskog partnera, s obzirom na lijevo krilo HSS', Brkić je rekao da HDZ "nikoga ne drži na silu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara