Broadway: Kazališna predstava "producenti" ruši rekorde

"PRODUCENTI" su srušili vlastiti rekord kad su ulaznice za ograničen broj predstava s Nathanom Laneom i Matthewom Broderickom puštene u prodaju na Broadwayju.

U nedjelju je do 22 sata prodano ulaznica za 3,5 milijuna dolara, što je najveća jednodnevna zarada na ulaznicama u povijesti Broadwayja, piše New York Times u ponedjeljak.

Ulaznice su puštene u prodaju u nedjelju u podne na blagajnama kazališta St. James, kao i putem telefona i Interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijene ulaznica kretale su se od 30 do 100 dolara dok se ograničen broj ulaznica za najbolja mjesta prodavao za 480 dolara.

Više od 39.000 ulaznica prodano je do 22 sata u nedjelju kad je blagajna kazališta St. James zatvorena. Telefonski i putem Interneta ulaznice su se nastavile prodavati i nakon tog vremena.

Mjuzikl, koji se temelji na istoimenom filmu Mela Brooksa iz 1968. godine, već je jednom, prilikom prvog postavljanja u travnju 2001. godine, postavio rekord u prodaji ulaznica zaradivši za jedan dan tri milijuna dolara.

Ostao je broadwayjski najprodavaniji mjuzikl dok Broderick i Lane nisu napustili predstavu u ožujku 2002. Otad je uspjeh splasnuo sve do proteklog vikenda, kad se dvojac iz originalne postave vratio u predstavu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara