ŠOKANTNA SNIMKA Grupa nasilnica srušila 15-godišnjakinju na pod, skinule je i divljački pretukle

ŠOKANTNA SNIMKA Grupa nasilnica srušila 15-godišnjakinju na pod, skinule je i divljački pretukle

Screenshot: YouTube

ŠOKANTAN video počeo je ovih dana kružiti društvenim mrežama, a prikazuje brutalno zlostavljanje i iživljavanje nad 15-godišnjom djevojčicom u kineskoj provinciji Hainan.

Kako piše People's Daily Online, grupa djevojčica prvo je nesretnu 15-godišnjakinju skinula do gola, a potom je i brutalno pretukla, dok su ostali sve promatrali i snimali mobitelima. Policija je pokrenula istragu o cijelom slučaju.

Snimka prikazuje grupu napadačica, koje zasad nisu identificirane, kako prvo udaraju djevojčicu rukama i nogama i ruše je na tlo. Potom joj skidaju odjeću i nastavljaju je brutalno udarati po glavi i cijelom tijelu. U jednom trenutku djevojčica uspijeva pobjeći, ali je skupina dostiže i ponovno napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijelo to vrijeme skupina drugih djevojčica, u školskim uniformama, stoji sa strane i promatra. Ne pokušavaju učiniti ništa kako bi spriječile iživljavanje na jadnoj djevojčici.

Snimka je, nakon objavljivanja 17. siječnja, pregledana preko 4.4 milijuna puta i potaknula je žestoku raspravu o maloljetničkom zlostavljanju u kineskim školama.

Studija Kineskog istraživačkog centra za mlade iz 2015. godine pokazuje da je čak 32 posto mladih u Kini barem jednom proživjelo zlostavljanje od strane svojih vršnjaka.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara