Brutalno ubojstvo: Na Tajlandu nađena tijela britanskog milijunaša i supruge

Brutalno ubojstvo: Na Tajlandu nađena tijela britanskog milijunaša i supruge
Screenshot: YouTube

NAKON šestodnevne potrage, na Tajlandu su pronađena tijela umirovljenog britanskog poslovnog čovjeka i njegove supruge, javlja Telegraph.

Tijela Alana i Nott Hogg nađena su zakopana u dvorištu njihove luksuzne kuće na sjeveru Tajlanda, a za narudžbu ubojstva optužen je brat ubijene žene, Warut Satchakit. Motiv za dvostruko ubojstvo navodno je bio novac, a Satchakit je već neko vrijeme bio u svađi s obitelji zbog financijskih problema, piše Daily Mail.

Policija je prvotno uhitila Satchakita zbog krađe i pokušaja prodaje automobila koji je ukrao s mjesta zločina, a kasnije su forenzički nalazi iz vozila istražitelje odveli do plaćenih ubojica. Nakon što su ubojice priznali zločin, policija je ponovno pritvorila Waruta, a on je potom nakon i sam potvrdio da je naručio dvostruko ubojstvo. Za smaknuće je ubojicama platio 1175 funti, odnosno oko 9700 kuna, izjavila je lokalna policija.

Pucali u milijunaša, ženu mu ubili čekićem

Plaćeni ubojice pucali su u Hogga dok se nalazio blizu svog bazena, a njegovu suprugu na smrt su pretukli čekićem u njezinoj garaži. Zakopana tijela bračnog para pronašli su psi tragači na dubini od dva metra.

Alan Hogg, porijeklom iz Edinburgha, bio je umirovljeni direktor uspješne tvrtke u Velikoj Britaniji, a preselio se na Tajland prije nekoliko godina. Ondje se oženio s Nott i živio ugodnim životom u vili na tri kata.  Mještani su za njegovu suprugu rekli da je bila "najljepša žena u gradu", a njega su lokalnim medijima opisali kao prijateljski naklonjenu osobu koja im je uvijek pomagala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara