Bujanec prijeti HDZ-u: "Zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem - imat ćete braniteljski pakao"

Bujanec prijeti HDZ-u: "Zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem - imat ćete braniteljski pakao"

Foto: Facebook

HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.

"ZAMIJENE LI HASANBEGOVIĆA PUPOVCEM - IMAT ĆE PAKAO!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka Darku Milinoviću i još nekima koji bi "K PLUS VLADU" i kojima su fotelje važnije od ideala: Niti u jednoj "kombinaciji" nemojte uopće niti pomišljati na Vladu s Pupovcem i(li) bez dr. Zlatka Hasanbegovića. U takvoj varijanti vam fali više od 10 ruku i to ne samo pravaša, nego i HDZ-ovaca. Obećajem vam: zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem - imat ćete medijski i braniteljski pakao!", napisao je kontroverzni Bujanec.

Podsjetimo, Darko Milinović danas je izjavio da ukoliko manjine budu tražile odlazak Hasanbegovića, ne vidi drugu osobu koja bi trebala biti zapreka za novu hrvatsku vladu. "Ono što bi bilo najbolje, i za što ću se ja zalagati, da novi mandatar može biti onaj koji će sastaviti svoju Vladu, a svi dosadašnji ministri se moraju povući i dati ostavke. U dogovoru s HDZ-om predstavi novu vladu, jedino tako, ako novi premijer bude imao svoju autonomiju, Hrvatska bi mogla imati svoju Vladu", kazao je.

Na njegovu izjavu već su burno reagirali i iz HSP-a AS, čiji je predsjednik Pero Ćorić jasno rekao da stranka s gnušanjem gleda na samu pomisao na mogućnost smjene Hasanbegovića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara