Bulj Hanžekoviću: Ovrši me još milijun puta, ali narodu nećeš izvlačiti zadnje kune iz novčanika

Bulj Hanžekoviću: Ovrši me još milijun puta, ali narodu nećeš izvlačiti zadnje kune iz novčanika

Foto: FAH

NAKON što ga je u emisiji Nedjeljom u 2 Marijan Hanžeković direktno prozvao za neplaćanje pretplate HRT-u, na Facebooku se oglasio MOST-ovac Miro Bulj.

"Pozivam gospodina Hanžekovića da izađe iz svojih kula bjelokosnih, skine skupa odijela i cipele i siđe među narod, pa vidi kako se te njegove ovrhe provode u praksi i koliki je broj građana u kontenjeru dok on i njegovi partijaneri stvaraju carstva. Nemam namjeru pred Hanžekovićem i njemu sličnima pravdati se, ali zbog istine moram kazati kako su u mojem zajedničkom kućanstvu pokušali uvesti da plaćamo čak tri pretplate, dok jednu uredno plaćamo a druge dvije tuže, presuđuju i ovršuju. Tako se živi daleko od očiju surove stvarnosti gospodina Hanžekovića. Teško i jadno.

Nisam išao boriti sa suborcima za gospodina Hanžekovića i njemu slične, već za slobodnu i socijalno pravednu Hrvatsku svih građana, niti sam u politiku išao da bih pomogao sebi, već kako bih pomogao drugima i zaštitio javne interese. Pitam ga kako je moguće da uvijek baš on dobije takve poslove, pa i taj s Hrvatskom radiotelevizijom. To nije Hanžekovićeva prčija, to je javno dobro svih nas. Most neće dozvoliti nastavak otimačine samo zato što nam prijete on i njegovi mediji te o nama svakodnevno iznose najgore prljavštine. Tim novcem koji je zaradio od naroda, gospodin Hanžeković plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše koji su mu tu poslove i omogućili.

Neka me gospodin Hanžeković slobodno ovrši još ne 11, nego milijun i 11 puta, ali ovom narodu više neće izvlačiti zadnju kunu iz novčanika. Hvala Bogu, ne pripadam vama i vašem inkubatoru, gospodine Hanžeković i ovim putem vam kao i mnogima do sada poručujem #NE_ĆE_TE!!!", napisao je Bulj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara