Carlsberg sponzor Svjetskog skijaškog prvenstva u Bormiu

CARLSBERG je još jednom službeni sponzor i službeno pivo svjetskog skijaškog prvenstva. Domaćin najvećim skijaškim zvijezdama ove godine je Bormio u Italij, a natjecanje se održava od 28. siječnja do 13. veljače 2005. godine.

Sponzorstvo se odnosi na pet najvećih i najzanimljivijih utrka: muški spust, muški veleslalom, ženski veleslalom, muški slalom i ženski super G. Navijači neće svjedočiti samo spektaklima na skijaškoj stazi već će imati priliku natjecati se protiv nekih najvećih skijaških imena na legendarnom natjecanju Carlsberg Pro – Am.

Ovaj događaj dat će priliku obožavateljima skijanja natjecati se protiv olimpijskih veličina kao što su legenda francuskog spusta Luc Alphand, švicarski velikan Bruno Kernen, francuski velemajstor Edgar Grospiron, norveški heroj Ole Kristian Furuseth i talijanske super zvijeze Deborah Compagnoni i Pietro Vitalini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keld Strudahl, direktor sponzorstava u danskoj grupaciji Carlsberg Breweries A/S, izjavio je da će Carlsberg nastojati pružiti nezaboravno iskustvo na After – ski partyjima "kreirajući atmosferu koja se jedino može opisati kao - električna". "Želimo napraviti jedinstveno skijaško iskustvo – na stazi i van nje” - rekao je Strudahl. 

Na kraju skijaške sezone, šesti po redu godišnji Carlsbergov High Five održat će se u Verbieru 2. travnja 2005. godine. Bit će to prilika svim ljubiteljima skija i snowboarda testirati svoje sposobnosti u izravnom natjecanju protiv najvećih imena u tim disciplinama. Taj događaj će svakako biti događaj sezone.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara