Čeh skrivio prometnu nesreća u Svetom Roku, troje teško ozlijeđenih

TEŠKA prometna nesreća u tunelu Sveti Rok dogodila se u petak ujutro, a četvero osoba je ozlijeđeno, od kojih troje teško. Iz neutvrđenih razloga češki vozač prešao je u suprotnu traku te se sudario s njemačkim osobnim vozilom.

Nesreća se dogodila u 7:50 u petak ujutro, nakon što je Škoda Octavia čeških registarskih oznaka, koja se kretala iz smjera Zagreba prešla u lijevu traku te udarila u vozilo koje se kretalo u suprotnom smjeru, Ford Galaxy njemačkih registracija.

"U oba automobila bile su po četiri osobe, a još nije utvrđeno zašto je vozač Octavie prešao u suprotan vozni trak." - kazala je Indexu glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak-Jurinčić.

Njemica koja se vozila u Fordu teško je ozlijeđena, a njezin suprug zadobio je lakše ozljede, koje bi se mogle prekvalificirati u teže.

Vozač koji je skrivio nesreću također je teško ozlijeđen, dok je i druga osoba iz češkoj automobila prevezena u Opću bolnicu u Gospić.

Promet tunelom Sv. Rok bio je prekinut do 9.50, a od tada se odvija otežano zbog velikih gužvi koje su se stvorile u oba smjera.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara