Čehok: Da HDZ u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ima rezultat kao HSLS-HNS, mi bi smo ga podržali

PREDSJEDNIK HSLS-a Ivan Čehok rekao je danas da HDZ ima pravo, kao i svaka druga stranka izabrati svoje koalicijske partnere u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Čehok je to rekao odgovarajući na novinarski upit kako komentira medijska nagađanja da bi HDZ u toj županiji koalirao s listom HSS-SDP, a ne HSLS-HNS.

"Da Gordan Jandroković (iz bjelovarskog HDZ-a) ima (po broju osvojenih mandata) drugi izbori rezultat, (kao lista HSLS-HNS) mi bismo podržali njega i zato očekujemo da tamošnji HDZ podrži HSLS i Đurđu Adlešić. Ako to ne žele onda se mora reći zbog čega, moramo znati razloge, je li u pitanju neki osobni animozitet, nekakve krupne političke razlike ili naprosto taština", rekao je Čehok danas u Banskim dvorima nakon što je sudjelovao u razgovorima o Microsoftovom projektu u Varaždinu.

Na pitanje je li o tome razgovarao s predsjednikom HDZ-a, premijerom Ivom Sanaderom, odgovorio je da je s njim razgovarao isključivo o projektima s Microsoftom. Bez obzira na sitne političke zadjevice i lokalne animozitete Hrvatska treba ići naprijed, a danas smo razgovarali o vrlo dobrim projektima za Hrvatsku, odgovorio je Čehok.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara