Četiri zadarska srednjoškolca prijavljena zbog tučnjave

Četiri zadarska srednjoškolca prijavljena zbog tučnjave

Screenshot: HRT Centar Zadar

POLICIJA je dovršila kriminalističko istraživanje tučnjave zadarskih srednjoškolaca zabilježene na video snimci i objavljene prošli tjedan na društvenim mrežama te je podnijela prekršajne prijave protiv četiri maloljetnika u dobi od 15, 16 i 17 godina.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanje PU zadarska je u ponedjeljak podnijela prekršajne prijave protiv četiri osobe u dobi od 17, 16 i 15 godina za narušavanje javnog reda i mira, odnosno drsko ponašanje, izjavila je Hini Sonja Šimurina iz PU zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića. U tučnjavi su sudjelovali 15-godišnjak i 16-godišnjak, učenici Strukovne škole, a potom su se u njihov sukob umiješali 16-godišnjak i 17-godišnjak.

Protiv prve dvojice podnesen je optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja te su im izdane mjere opreza zabrane međusobnog približavanja, a protiv druge dvojice također slijedi optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja.

Podsjetimo, sredinom prošlog tjedna društvenim je mrežama počela kružiti snimka brutalne tučnjave srednjoškolaca. Snimka prikazuje dvojicu srednjoškolaca koji se mlate dok grupa njihovih vršnjaka promatra i navija. U jednom trenutku situacija dodatno eskalira i u tučnjavu se uključuje i treći srednjoškolac. Nije prošla ni minuta i nastao je opći nered i sve je preraslo u masovnu tučnjavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara