"Četnička kurvica" izbacila Ćorića iz zagrebačke Gradske skupštine

"Četnička kurvica" izbacila Ćorića iz zagrebačke Gradske skupštine

STIPO ĆORIĆ nije više vijećnik HSP-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini. Naime, Ćorić je svoj mandat stavio na raspolaganje, a predsjednik HSP-a Anto Đapić prihvatio je taj zahtjev. Tako će umjesto Ćorića u Gradskoj skupštini sjediti Siniša Šukunda, tajnik Gradske organizacije HSP-a.

Podsjetimo, Stipo Ćorić prišao je svojedobno novinaru Jutarnjeg lista i ljutito ga upitao odakle mu informacija da je protiv njega podignut optužni prijedlog zbog sumnje u zloporabu položaja. Novinar mu je tada odgovorio da je te informacije na svojim internet stranicama objavilo Državno odvjetništvo, ali Ćorić je Jutarnji list optužio da prepisuje tekstove od "male četničke kurvice" Senke Knežević, novinarke Večernjeg lista.

"Treba ići u gerilu, nemojte se čuditi ako netko uskoro izgubi glavu. Pa nisam se borio za ovakve stvari u ratu. Novinari ovako ne mogu pisati o meni, a SDP-ovce sve treba postrojiti na Iblerovom trgu", rekao je tada Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u ponedjeljak Ćorić je smijenjen s pozicije savjetnika uprave Zagrebačkog holdinga, a odluku je potpisao predsjednik Uprave Holdinga Ivo Čović.  

I.Ć.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara