Četvero teško ozlijeđenih u sudaru automobila i tramvaja na zagrebačkom Zrinjevcu

Četvero teško ozlijeđenih u sudaru automobila i tramvaja na zagrebačkom Zrinjevcu

NA ZAGREBAČKOM Zrinjevcu, u Ulici baruna Trenka, sinoć je došlo do teške prometne nesreće kad je osobni automobil navodno prošao kroz crveno i udario u tramvaj. Četvero ljudi je teško ozlijeđeno.

Automobilom marke Mazda kutinskih registracija koji je prošao kroz crveno na semaforu upravljao je 23-godišnjak koji je udaruio u tramvaj te na kraju zvršio na obližnjem kolniku.

Tramvaj je od udarca izletio iz tračnica u smjeru jugoistoka i tom prilikom prednjim lijevim dijelom naletio na stup javne rasvjete koji se nalazi na nogostupu s jugoistočne strane raskrižja. Potom je prednjim desnim dijelom udario u stablo drveta i metalnu zaštitnu ogradu, a stražnjim desnim bočnim dijelom udario u stup javne rasvjete i prepriječio se preko kolnika prednjim dijelom okrenut prema istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vouzač mazde i njegov 22-godišnji suputnik preveženi su u bolnicu Sestara milosrdnica i nalaze se u teškom stanju, a ostala dvojica iz automobila su primljena u Kliniku za traumatologiju, priopćila je zagrebačka policija.

J.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara