Combis na CeBIT-u

TVRTKA Combis, vodeći hrvatski sistem integrator, predstavila se danas na Cebitu s dva inovativna rješenja: Upravljanje poslovnim odnosima (Relationship management system - RMS) te Upravljanje naplatom potraživanja (Debt Collection Management). Combis se na ovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu IT i telekomunikacijskih rješenja predstavlja s aplikativnim rješenjima za financijski i javni sektor u sklopu hrvatskog štanda.

Upravljanje poslovnim odnosom je aplikativno rješenje namijenjeno poboljšanju kvalitete odnosa s korisnicima. Rješenje omogućava strateško planiranje prodaje te praćenje ostvarenog u odnosu na planirano. Combisov RMS sustav se uspješno koristi u bankarstvu za prikupljanje i objedinjavanje podataka o poslovnom odnosu s korisnikom te izradu izvješća. RMS omogućava strateško planiranje prodaje za cijelu godinu po klijentima, organizacijskim nivoima, proizvodima kao i usporedbu ostvarenog prihoda s planom itd.

Upravljanje naplatom potraživanja je aplikativno rješenje koje osigurava jedinstvenu aplikacijsku podršku kroz sve faze naplate potraživanja. Svrha ovog rješenja je ubrzanje obrade predmeta potraživanja i smanjenje troškova vezanih uz njihovu obradu. Combisov sustav upravljanja naplatom potraživanja integriran je s IP kontakt centrom što korisnicima omogućava veću operacionalizaciju poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak, 19. ožujka Combis će se predstaviti s još jednim inovativnim rješenjem, Informacijskim sustavom za zaštitu potrošača (Central Consumer Right Protection System), koji je projektiran temeljem EU legislative.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara